In Vriendschap Trouw op  haar 12½ jarig bestaansfeest.

In Vriendschap Trouw

Op 24 juni 1958 vierde de landelijke rijvereniging “In Vriendschap Trouw” haar 12½ jarig bestaansfeest.

Liessel – Op 24 juni 1958 vierde de landelijke rijvereniging “In Vriendschap Trouw” haar 12½ jarig bestaansfeest. De rijvereniging organiseerdie die dag een concours hippique dat in alle opzichten geslaagd mocht heten. Om twaalf uur werd begonnen met de dressuurwedstrijden, die zeer vlot verliepen. Rond drie uur vond de officiële opening plaats door burgemeester Roefs. Hierna volgde de parade. Het best paraderende achttal was de rijvereniging van Liessel, hoewel zij zelf niet aan de wedstrijd meedeed. Op de foto zien we deze illustere ruiters, met op de voorgrond hun commandant A. Damen. Het geheel oogt ontspannen. De heren hebben hun paard goed in de hand en alles wijst erop dat zij de edele rijkunst volledig meester zijn. De personen op deze foto zijn:
Commandant Antoon Damen en daarachter v.l.n.r. Gerard van Ooij, Frans van Neerven, Piet Goossens, Mart Hoeben, Gerard Dielissen, Piet Spetgens, Wim Joosten en Mies Damen.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht

Ik ga akkoord met het privacy beleid
Vergeet niet akkoord te gaan met het privacy beleid
Reacties worden geladen...
Ontdekken
 Op de foto zien we voor de auto links Jan van Abbe met zijn miniatuur Tiroler hoedje met krulveer, rechts Jacques van der Meulen met rode Montenegrijnse muts. Tussen hen in verslaggever Went.
De turftrein
Burgemeester – burgervader – Kolfschoten neemt een grote doos sigaren in ontvangst , omstreeks 1950. Foto: F. van Mierlo |collectie RHCe
images/hourglass.png

ZOEKEN...